Ayşegül Atik Kimdir? Biyografisi

Ayşegül Atik
Ayşegül Atik1948 yılında doğdu. Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. Devlet Tiyatrosunda başta Gömü, Ezgiler Ezgisi, Ceza Kanunu, Yollar Tükendi gibi oyunlarda rol aldı. 1978'de Devlet Tiyatrosu'ndan ayrılarak çeşitli topluluklarda çalıştı. Eski eşi Ali Atik ve Levent Kırca'yla TRT tek kanal iken çeşitli skeçlerde yer aldı. Daha sonra En Son Babalar Duyar gibi, televizyonda çeşitli dizilerde oynadı.

Yakın Doğu Üniversitesi Oyunculuk Anasanat Dalı öğretim görevlisidir.




Filmografisi

Şen Yuva - 2010
Kısmetim Otel - 2007
Hayırdır İnşallah - 2006
En Son Babalar Duyar - 2002
Alıştık Artık - 1989
Sende mi Şakir? - 1986
Tatlı Çarşamba - 1979
Taşı Toprağı Altın Şehir - 1978

Previous
Next Post »