Ayşin Atav Kimdir? Biyografisi

Ayşin Atav, 2 Nisan 1948 yılında Ankara'da doğdu. Ayşin Atav, İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu olan Atav, mesleğinin ilk yıllarında Şehir Tiyatroları kadrosuna girdi. Tiyatro çalışmalarının dışında sinema ve dizi filmlerde de rol aldı. Sanatçı aynı zamanda seslendirme yönetmenliği de yapmaktadır. Ayşin Atav, Haber genel yayın yönetmeni Tuba Atav'ın annesidir.







Filmografisi


Korkusuz Korkak- 1979
Yadeller - 1978
Çılgın Gangster - 1973
Gülüzar - 1972
Asiler Kampı - 1972
Allahaısmarladık Katil - 1972
Gelinlik Kızlar - 1972
Öfke - 1972
Damdaki Kemancı - 1972
Sev Kardeşim - 1972
İlk Aşk - 1972
Utanç - 1972
Severek Ayrılalım - 1971
Kezban Paris'te - 1971
Üç Öfkeli Adam - 1971
Bütün Aşklar Tatlı Başlar - 1970
Kezban Roma'da - 1970
Fakir ve Mağrur - 1966
Previous
Next Post »