Ceren Erginsoy Kimdir? Biyografisi

Ceren Erginsoy
Ceren Erginsoy, 20 Kasım 1975 yılında Ankara'da doğdu. MSM Tiyatro Bölümü mezunu olan Ceren Erginsoy, aynı yerde mitoloji ve sahne derslerinde asistanlık görevlerinde bulundu.

Ceren Erginsoy, 1996 yılından itibaren kamera karşısına geçerek, çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol alan sanatçı, 2001 yılında Şehir Tiyatroları'na girdi. Tiyatro İstanbul'da da rol alan Ceren Erginsoy, aynı zamanda televizyon programlarında sunuculuk yapmaktadır.


Filmografisi


Merhamet - 2013
Papatyam 2009
Hepimiz Birimiz İçin - 2008
Haylaz Babam - 2005
Büyük Umutlar - 2004
Çemberimde Gül Oya - 2004
Yaralı Kurt - 2000
Ağlayan Kadın - 2000
Aşk Güzel Şeydir - 2000
Canlı Hayat - 2000
Unutmadım - 1997
Baba Evi - 1997
Yasemince - 1997
Mum Kokulu Kadınlar - 1996
Previous
Next Post »