Deniz Uğur Kimdir? Biyografisi

Deniz Uğur
Deniz Uğur, 17 Ekim 1971 yılında İstanbul'da doğdu. 

Deniz Uğur, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı , Tiyatro Bölümü mezunudur.1997 yılında 9. Ankara Film Festivalinde Bir Erkeğin Anatomisi filmindeki rolü ile Umut Veren Yeni Kadın Oyuncu ödülünü almıştır. Günümüzde Adını Feriha Koydum adlı dizide başrolde "Sanem" karakterini canlandırdı. 

Ünlü opera sanatçısı Mete Uğur ile balerin Suna Uğur'un tek çocuğudur.





Filmografisi


2012 Emir'in Yolu
2012 Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu
2012 Bu Son Olsun
2011 Adını Feriha Koydum
2007 Baba Oluyorum
2007 Ertelenmiş Hayatlar
2006 Hayatım Sana Feda
2006 Sahte Prenses
2004 Zümrüt
2004 Yağmur Zamanı
2001 Benimle Evlenir Misin
2001 Bana Şans Dile
2000 Mert Ali
2000 Yalan Dünya
1999 Kurtlar Sofrası
1998 Gülerken Ağladık
1998 Güldüren Cazibe
1996 Bir Erkeğin Anatomisi
1993 Yaz Evi
1986 Tabancamın Sapı
1984 Bizimkiler / Of OF Emine
1982 Islak Güneş
1981 Mecnun
Previous
Next Post »