Biyografi Ara

Duygu Canbaş Kimdir? Biyografi

 

Duygu Canbaş Kimdir Biyografi
Duygu Canbaş, 1972 yılında Ankara'da doğdu. Babası Türk sanat müziği sanatçısı Ümit Canbaş, kız kardeşi oyuncu ve şarkıcı Burcu Canbaş'tır. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunudur.

1987 yılında TRT Ankara Radyosu tarafından açılan çocuk seslendirme kulübü sınavlarını kazanan Duygu Canbaş, küçük yaşta girdiği televizyon dünyasında ilerleyerek spikerlik ve sunuculuk yapmaya başladı.

1999 yılında yeni kurulan TV 8 kanalında spikerlik ve muhabirlik yapmaya başlayan Duygu Canbaş, 2002 yılında NTV kanalına transfer olarak Güne Başlarken adlı sabah haberleri programını sunmaya başladı. 2010 yılına kadar NTV'de görev yapan Canbaş, Ayrıca Akademi İstanbul'da Konuşma Sanatı ve Radyo–Televizyon Haberciliği dersleri de verdi.

2010 yılında Habertürk kanalında çalışmaya başlayarak, haber sunuculuğu ve tartışma programlarında moderatör olarak görev yaptı. Hafta sonları yayınlanan Haberiniz Olsun adlı programı sundu.

13 Şubat 2016 tarihinde Habertürk kanalından ayrıldı.

Duygu Canbaş Evlilik

Akademisyen Erdinç Tunç ile evli olan Duygu Canbaş, 2013 yılında şiddet gördüğü gerekçesi ile darp raporu alarak boşanma davası açtı. Mahkeme boşanmalarına karar verirken, Erdinç Tunç darp raporunun sahte olduğu gerekçesiyle açtığı davayı kazandı. Bilirkişi raporuna göre, darp raporu “yetersiz ve bilimsellikten uzak”  şeklinde değerlendirilerek darp raporu vererek doktor tazminata mahkum edildi.
Duygu Canbaş Kimdir? Biyografi Duygu Canbaş Kimdir? Biyografi Biyografistan Duygu Canbaş Hayatı, Duygu Canbaş Biyografi, Duygu Canbaş Nereli ve Kaç Yaşında, Duygu Canbaş Hakkında Bilgi Duygu Canbaş , 1972 yılında Ankara'da doğdu. Babası Türk sanat müziği sanatçısı Ümit Canbaş, kız kardeşi oyuncu ve şarkıcı Burcu Can... 4.5 5

Hiç yorum yok: