Gözde Türkpençe Kimdir? Biyografisi

Gözde Türkpençe
Gözde Türkpençe, 28 Ekim 1984 yılında İstanbul doğdu. Dans hayatına altı yaşında klasik bale ile Dans Akademik'te başladı. 

Gözde Türkpençe, Sainte-Pulcherie Fransız Lisesi'nden mezun olduktan sonra M.S.Ü. Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nden mezun oldu. Ayrıca M.S.M.'de oyunculuk eğitmi aldı. Ayrıca Royal Academy of Dancing başarı bursu ile İngiltere'de eğitim gören Gözde Türkpençe, Atatürk Kültür Merkezi'nde birçok başarılı resitale imza attı.


Yıldızların Altında ve Gülriz Sururi'nin imzasını taşıyan Ayşe Opereti'nde görev aldı. Aynı zamanda koreografisini yaptığı Yalın'ın Keşke klibinde ve çeşitli reklamlarda rol alan Gözde Türkpençe, halen Dans Akademik'te koreograflığa ve eğitmenliğe devam ediyor.

Filmografisi

Güzel Çirkin - 2013
Küçük Hesaplar - 2012
Canan - 2011
Türkan - 2010
Proje 13 - 2008
Şöhret Okulu - 2006
Previous
Next Post »