Hale Caneroğlu Kimdir? Biyografisi

Hale Caneroğlu
Hale Caneroğlu, 18 Aralık 1974 yılında doğdu. Hale Caneroğlu, Galatasaray Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü bitirmiştir. Bunu takiben ABD'de tiyatro ve sahne eğitimine devam etmiştir. İlk TV dizisi 2003′de çekilen Kasabanın İncisi'dir. Burada Aslı Öğretmen’i canlandırmıştır. Rus Gelin adlı sinema filminde, Olips ve Doritos reklamlarında da oynamıştır. İstanbul Gelişim Orkestrası’nda solistlik yapmaktadır.

Hale Caneroğlu 2004 yılında, Avrupa Yakası dizisinde Yaprak İzmirli karakterini canlandırmaya başlamıştır; 2008'de dizinin bitmesinin ardından 2011' Geniş Aile dizisinde Berrak rolünü canlandırmaktadır. Markafoni'nin reklam filmindde rol almıştır, son olarak 2012'de, M.U.C.K. dizisinde tarih öğretmenini canlandırdı. Şu anda kendi adını verdiği, 6 dansçısı bulunan ve Natalie Marrable'nin koreografisini yaptığı 'HALE CANEROĞLU SHOW' u çeşitli şehirlerde sergilemektedir.

Filmografisi

2012 M.U.C.K. - Seda
2010 Geniş Aile - Berrak Kirişçi
2004-2009 Avrupa Yakası - Yaprak İzmirli
2003 Kasabanın İncisi - Aslı Öğretmen

2002 Rus Gelin - Okçu

Albüm

2010 İçimde Saklısın
Previous
Next Post »