Hande Katipoğlu Kimdir? Biyografisi

Hande Katipoğlu
Hande Katipoğlu, 13 Mart 1982 yılında doğdu. Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyoloji bölümü mezunudur. 2004 yılında sunuculuk ile ekran karşısına çıkan Hande Katipoğlu, 2005 yılında Dolunay ve Nefes Nefese dizileri ile oyunculuğa başladı.

2010-2012 döneminde Gani Müjde'nin Yahşi Cazibe dizisinde Hakan Yılmaz ve Aslıhan Gürbüz ile başrolleri paylaşan Hande Katipoğlu, dizide ki Simge karakteri ile birçok kez gündeme geldi. Daha sonra yine bir Gani Müjde dizisi olan Pis Yedili'de Adanalı Nevriye Kaçak karakterini canlandırdı.

Hande Katipoğlu,  son olarak 2014 yılında Şevket Çoruh ile birlikte Hayat Sana Güzel filminde Behiye rolünü oynadı.

Filmografisi

2014 Hayat Sana Güzel - Behiye
2013 Arkadaşım Max - Şermin
2013 Harem - Mürebbiye Bihter
2012 Pis Yedili - Nevriye Kaçak 
2011 Alemin Kralı - Esra 
2010-2012 Yahşi Cazibe - Simge 
2006 Deli Dolu - Gülin 
2005 Dolunay - Derya 
2005 Nefes Nefese - Mine
Previous
Next Post »