Biyografi Ara

Hilal Ergenekon Kimdir? Biyografi

 

Hilal Ergenekon
Hilal Ergenekon, 1 Temmuz 1981 yılında Samsun'da doğdu. İlköğretim ve liseyi Ankara'da tamamlayan Hilal Ergenekon, 2003 yılında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu.

İlk olarak İzmir'de spor muhabiri olarak meslek hayatına başlayan Hilal Ergenekon, sonrasında ise haber spikerliği yaptı. TJK TV'de sunucu olarak çalışmaya başladı.

2008 yılında TGRT Haber kanalında Cüneyt Şen ile birlikte spor haberlerini hazırlayıp sunarken ayrıca spor programlarının yapımcılığı ve sunuculuğunu üstlendi. 2009 yılında ise TGRT Haber'de Spor Müdürlüğü yapmaya başlayan Hilal Ergenekon, Türkiye'de ilk Kadın Spor Müdürü oldu.

Bir dönem Fox Tv'de  yayınlanan Fox Spor haberleri ve Çalar Saat adlı programı sundu.

2011 yılında A Haber kanalında Uykusuz Her Gece adlı programı sundu. Aynı yıl ATV kanalına geçerek, Kahvaltı Haberleri adlı programı sunmaya başladı. Sunduğu program ile 2013 yılında En İyi Hafta İçi Sabah Spikeri Ödülü'nü aldı. 2013 yılında İbrahim Güneş ile birlikte program esnasında maaş ile ilgili yaptıkları bir şakadan dolayı kanal tarafından sözleşmesi sona erdirildi. Olaydan sonra ATV kanalına açtığı dava 2014 yılında sonuçlanarak, maddi ve manevi tazminat kazandı.

2013 yılında Beyaz TV'de Moderatör adlı programı sudu. Sonrasında Art 1 tv kanalında Hilal'le Artı Muhabbet adlı bir programı yapan Hilal Ergenekon, kanalın yaşadığı mali kriz nedeniyle kapanmasından dolayı kanaldan ayrıldı.

Bir dönem Kanal 7'de Ramazan ayı süresince hafta içi her gün yayınlanan Hilal Ergenekon ile Biz Bize adlı programı sundu.

2016 yılında Ulusal Kanal ile anlşarak Hilal'le Gecenin Aydınlığı adlı  isimli kültür, sanat, sohbet programı ile Hilal'le Sağlıklı Yaşa adlı programını sundu.

Kanal D'de yayınlanan Doktorum adlı programı Prof. Dr. Murat Aksoy ile birlikte sunan Hilal Egenekon, tv8'de de Opr. Dr. Onur Kulaksızoğlu ile birlikte Günaydın Doktor adlı programı sundu.

2018 yılında TJK TV'de Yarış Zamanı adlı programda sunuculuk yapmaya başladı.

2019 yılında tv100 kanalında Hilal Ergenekon ile Yarından Önce adlı programı sundu.
Hilal Ergenekon Kimdir? Biyografi Hilal Ergenekon Kimdir? Biyografi Biyografistan Hilal Ergenekon Hayatı, Hilal Ergenekon Biyografi, Hilal Ergenekon Nereli ve Kaç Yaşında, Hilal Ergenekon Hakkında Bilgi Hilal Ergenekon , 1 Temmuz 1981 yılında Samsun'da doğdu. İlköğretim ve liseyi Ankara'da tamamlayan Hilal Ergenekon, 2003 yılında E... 4.5 5

Hiç yorum yok: