İpek Özkök Kimdir? Biyografisi

İpek Özkök
İpek Özkök, 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Sakarya Üniversitesi Seramik Bölümü mezunudur. Üniversitede okurken 2003 senesinde modelliğe başladı ve ardından birçok reklam filmi ve dizide rol aldı. İpek Özkök, Lig TV'de yayınlanan Derin Futbol'da Hıncal Uluç'la birlikte sunuculuk yapmıştır. Gece Gündüz dizisinde oynamış, Kanal 1'de "Magazin 1" adlı programı sunmuştur. 2005 yılında atv'de "a Magazin" adlı programı sunmuştur.







Filmografisi


Huzur Sokağı - (2013) - Hacer
Aşk Bir Hayal - (2009) - Nevin
Gece Gündüz (dizi) - (2008) - Alev
Çıngıraklı Top - (2008) - Semra
Aman Annem Görmesin - (2008) - Ebru
Yalan Dünya - (2007) - Filiz
Son Tercih - (2007) - Nil
Kurtlar Vadisi Pusu - (2007) - Gönül
Güz Yangını - (2005) - Naz
Beyaz Gelincik - (2005) - Filiz
Camdan Pabuçlar - (2004)
Previous
Next Post »