İpek Tanrıyar Kimdir? Biyografisi

İpek Tanrıyar
İpek Tanrıyar, 25 Ekim 1980 yılında İstanbul'da doğdu. İpek Tanrıyar,  Trakya Üniversitesi Turizim Bölümü Mezunu. Oyuncu ve Manken. 2002 Yılında Brindar Adlı Bir Filmde Oynadı. 

İpek Tanrıyar, Milano'da Bir Turk'un Sahibi Olduğu Mankenlik Ajansinda Çalıştı. Daha Sonra Bir Tatlı Huzur, Karaoğlan ve Serseri Gibi Çeşitli Dizilerde Rol aldı.








Filmografisi

Kendi Okulumuza Doğru - (2008)
Hayal Ve Gerçek - (2007) - Firuze
Sıla - (2006)
Sensiz Olmuyor - (2005) - Aslı
Brindar - (2004)
Japonyalı Gelin - (2003)
Serseri - (2003) - Eylül
Karaoğlan - (2002) - Ülger
Belalım Benim - (2002)
Bir Tatlı Huzur - (2002)
Previous
Next Post »