Özgül Kavruk Kimdir? Biyografisi

Özgül Kavruk
Özgül Kavruk, 1 Aralık 1977  yılında Aydın'in Söke ilçesinde doğdu. Özgül Kavruk, Söke Lisesi eski müdürlerinden Ahmet Kavruk ile emekli öğretmen Nigar Kavruk'un kızı olan Özgül Kavruk 2000 yılında Derman Bey adlı dizi ile oyunculuğa başladı. 2001 yılında ise Böyle mi Olacaktı? adlı atv ekranlarında yayınlanan dzide rol aldı. Mankenliği ise İzmir'de başladı. 2008 yılında Ömer Seçkin ile evlendi.









Filmografisi


Derman Bey (2000)
Böyle mi Olacaktı? (2001)
Gurbet Kadını (2003)
Nehir (2005)
Rüyalarda Buluşuruz (2006)
Doktorlar (2007)
Arka Sokaklar (2007) (misafir oyuncu)
Parmaklıklar Ardında (2008)
Kızım Nerede (2011)
Sakarya Fırat (2012)
Previous
Next Post »