Şebnem Özinal Kimdir? Biyografisi

Şebnem Özinal, 1970  yılında Ankara'da doğdu. Şebnem Özinal, Yıldız Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Şebnem Özinal, bir aktualite dergisinde tiyatro röportajları da yapmıştır. 1991 yılında "Çılgın Sonbahar" adlı oyunla Dormen Tiyatrosu'na katıldı. Daha sonra, Dostlar Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul, Ali Poyrazoğlu, Tiyatrokare gibi topluluklarda rol aldı. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, birçok Televizyon ve Sinema çalışması da yapmaktadır.







Filmografisi



Bizim Okul, (2013)
Doktorlar, (2006)
Teberik Şanssız, (2005)
Tadımız Kaçmasın, (2005)
Şeytan Sofrası, (2004)
Gurbet Kadını, (2003)
Yaz Gülü, (2002)
Tutku Çemberi, (2000)
Abuzer Kadayıf, (2000)
Köstebek, (1999)
Güle Güle, (1999)
Aşkın Dağlarda Gezer, (1999)
Böyle mi Olacaktı, (1997)
Çiçek Taksi, (1995)
Sonradan Görmeler, (1994)
Previous
Next Post »