Selin Demiratar Kimdir? Biyografisi

Selin Demiratar
Selin Demiratar, 1983 yılında Erzincan'da doğdu. Babasının mesleğinden dolayı çocukluk ve okul dönemini Adana, Ankara, Antalya ve İstanbul'da geçirdi. 1999 yılında Miss Globe Türkiye 1.si ve Dünya 3. seçilen Selin Demiratar, Koçum Benim ve Lise Defteri gibi gençlik dizileri ile oyunculuğa başladı.

2005-2007 döneminde ''Acı Aşk'' dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrol oynayan Selin Demiratar, 2008-2010 döneminde ise Oktay Kaynarca ve Mehmet Akif Alakurt'un oynadığı ''Adanalı'' dizisinde İdil rolünü canlandırdı.

Selin Demiratar, 2012 yılında yayınlanmaya başlayan Kutsi ile başrolü paylaştığı, ''Huzur Sokağı'' dizisinde Feyza karakterini canlandırmaktadır.

Filmografisi

2012-2014 Huzur Sokağı - Feyza
2012 Patlak Sokaklar: Gerzomat - Jennifer
2011 Şüphe - İpek

2011 Türkan - Çiçek
2008-2010 Adanalı - İdil
2008 Gazi - Tuna
2008 Dur Yolcu - Ayşe
2007 O Kadın - Yeşim
2005 Şaşkın - Pelin
2005-2007 Acı Hayat - Nermin
2004 Sular Durulmuyor
2003-2004 Lise Defteri - Güney Doğru
2002 Abdülhamit Düşerken - Ayşe Sultan
2002 Koçum Benim - Eylül
2001 90-60-90 - Burcu
Previous
Next Post »