Biyografi Ara

Serap Acar Kimdir? Biyografisi

 

Serap Acar
Serap Acar, 8 Mayıs 1974 yılında İstanbul'da doğdu. İlk okuldan sonra Bahçelievler Ortaokulunu ve lisesini bitirdi. Bu arada bir cast ajansı tarafından keşfedilen Acar, Maksim Gazinosu'nun emektar tamburisi Nuri Benli'den 1 yıl kadar TSM dersleri aldı. Repertuarından 1000'e yakın TSM eserleri de olan Acar, İstanbul'daki çeşitli Orduevlerinde çalıştı.

1996'da Neşe Müzik'ten ilk albümünü çıkaran Serap Acar,  Ebru Gündeş'e olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine topladı.

Serap Acar, İkinci albümü Yeniden 1999 yılında Elenor Plak'tan yayınlandı. 17 Ağustos 1999 depremi nedeniyle promosyon çalışması yapamayan Acar, müziğe 10 yıl kadar ara verdi.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde 1 yıl tiyatro eğitimi alan Acar, müzik aşkından kopamadı. Elenor müzikten pop müzik tarzında 3 parçalık bir single yayınladı. 2012 yılının ilk günlerinde piyasaya çıkan albümünün ilk klibi, albümle aynı adı taşıyan Toka şarkısına çekildi. Sözü ve müziği Burak Öksüzoğlu'na ait şarkının klip yönetmenliğini Suat Aydoğan üstlendi.
Serap Acar Kimdir? Biyografisi Serap Acar Kimdir? Biyografisi Biyografistan Serap Acar , 8 Mayıs 1974 yılında İstanbul'da doğdu. İlk okuldan sonra Bahçelievler Ortaokulunu ve lisesini bitirdi. Bu arada bir cast... 4.5 5

Hiç yorum yok: