Biyografi Ara

Tayfun Duygulu Kimdir? Biyografisi

 

Tayfun Duygulu
Tayfun Duygulu, 1969 yılında İstanbul'da doğdu. Tayfun Duygulu, 1988 yılında henüz 19 yaşındayken o dönemin kült gruplarından Yeni Türkü Grubu’nda klarnet ve saksofon çalarak sahnelere adım atan Tayfun Duygulu 1991 yılında Hadi Yine İyisin adlı şarkısıyla pop müzik alanında yeni bir dönemin öncüsü oldu.

Söz ve bestesi kendisine ait olan Kar Beyazdır Ölüm şarkısı başta olmak üzere söz ve besteleriyle ulusal ve uluslar arası birçok yarışmada ödüller aldı. Konservatuar yıllarında viyolonsel ve piyano, üniversitede klarnet eğitimi aldı. Saksofon ve klarnete odaklanmış olmakla birlikte gitar, piyano, yan flüt, viyolonsel ve keman da çalabilmektedir.

Tayfun Duygulu Bir dönem sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar'la kısa süren ilk evliliğinin ardından ikinci evliliğini genç bir mankenle yapmış bu evlilikten bir çocuğu bulunmaktadır.
Tayfun Duygulu Kimdir? Biyografisi Tayfun Duygulu Kimdir? Biyografisi Biyografistan Tayfun Duygulu , 1969 yılında İstanbul'da doğdu. Tayfun Duygulu, 1988 yılında henüz 19 yaşındayken o dönemin kült gruplarından Yeni Tü... 4.5 5

Hiç yorum yok: