Ümit Erdim Kimdir? Biyografisi

Ümit Erdim
Ümit Erdim, 15 Haziran 1985 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlkokul ve ortaokuldan sonra, İzmit Atılım Anadolu Lisesi'ni bitirdi.1998 - 2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında oynadı. 1997 yılında Böyle mi Olacaktı adlı dizide konuk oyuncu olarak başladığı sanat yaşamı Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena adlı dizilerle devam etmiştir. Bir çok dizide rol almıştır.

Katıldığı Can Dostum adlı köpek eğitim yarışmasında birinci olmuştur. Mike adında bir köpeği vardır. İstanbul'da bir lokanta işletmektedir.


Sultanahmet Köftecisi Şaşkın bakkal .Kocaelispor maçlarında İsmetpaşa Stadı'nda kendisine rastlayabilirsiniz. Star Tv de Benzemez Kimse Sana adlı yarışmada yarışmacı olarak yarıştı.
Yarışma sonucunda birinci olup,Altı Nokta Körler derneğine toplam 100.000 TL yarışma içinde 20.000 TL toplam 120.000 TL bağış yapmıştır


Filmografisi

Böyle mi Olacaktı? (Konuk) 2002
Hayat Bilgisi (Varmısın Arif) Kanal D - Show TV 2003 - 2006
Gönül (Cemali) Kanal D 2006
Selena (Zülfikar Yıldız) atv 2006 - 2009
Adanalı (Konuk) atv 2008 - 2009
Teyzanne (Damperli) Star TV 2009
benzemez kimse sana (TV programı) star TV 2012
Doksanlar atv 2013

Sunduğu Tv Programlar

Pasaport
Adam Asmaca
Previous
Next Post »