Ushan Çakır Kimdir? Biyografisi

Ushan Çakır
Ushan Çakır, 23 Mayıs 1984 yılında İzmir'de doğdu. Bir İstanbul Masalı, Belalı Baldız, Kuzey Rüzgarı, Gece Gündüz gibi dizilerde rol almıştır. 2011 yılında Leyla ile Mecnun'da canlandırdığı Arda karakteriyle ünlenmiştir.

Dedemin İnsanları, Uzun Hikaye ve Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi filmlerinde rol almıştır. Çeşitli dizilerde seslendirmeler de yapan genç oyuncu son olarak 20 Dakika dizisine girmiştir.





Filmografisi

2006 Başka Semtin Çocukları
2008-2009 Gece Gündüz Yavuz/Damat Ferit
2011 Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi
2011 Dedemin İnsanları Ozan(yetişkin)
2012 Uzun Hikaye
2011 - 2012 Leyla ile Mecnun (dizi) Arda
2013 20 Dakika Özgür



Tiyatro

Kurabiye Ev : Mark Schultz - Tiyatro Yan Etki - 2012Korku Tüneli : Philip Ridley - Tiyatro Sıfır Nokta İki - 2010
Bazı Sesler : Joe Penhall - Tiyatro Sıfır Nokta İki - 2010
Açık Denizde : Slowomir Mrozek - Kent Oyuncuları - 2007
Kuyruk (oyun) : Israel Horowitz - Kent Oyuncuları - 2007
Anna Karenina : Lev Tolstoy/Helen Edmundson - Kent Oyuncuları - 2006
Previous
Next Post »