Biyografi Ara

Yaşar Yağmur Kimdir? Biyografisi

 

Yaşar Yağmur
Yaşar Yağmur, 1954 yılında Samsun'da doğdu. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Müzik aşkı ağır basarak Pilot Yüzbaşı Rütbesinde iken Türk Silahlı Kuvvetlerinden ayrılmış profesyonel müzisyenliğe geçiş yapmıştır. Önceleri saksafon ve Do flüt çalarak başlayan müzisyenlik hayatı piyanist şantör olarak devam etmektedir.

Bugüne kadar 12 albüm yapmıştır ilk albümü olan 1985 etiketli seven kullarız ile müzik magazinde 3. lük ödülü bulunmaktadır.Yaşar YAĞMUR Her ne kadar tavernacı olarak bilinse de.... Türk sanat müziği,Türk halk müziği, Pop,Fantezi, Arabesk, Grek, Latin olmak üzere her müzik dalında geniş bir repertuar'a sahiptir.

Yaşar Yağmur, müzik dalında olduğu kadar görsel sanatlarda resimde de bir çok ünlü sanatçıya karakalem portre çalışması yapmıştır bu sanatçılardan bazıları Filiz AKIN, Fatma GİRİK, Nilüfer, Mahsun KIRMIZIGÜL, Behiye AKSOY, Sevim TUNA dır

Çalışmaları : Yaşar yağmur toplam 12 albüm yapmıştır Düştü gönlüm sevdalara, Sana koşardım, Varmısın benimle, İstanbul akşamları, Git isimli 5 şarkısına klip çekilmiştir. Bu parçalara ait 3 şarkı sözü ve bir beste kendisine aittir yaşar yağmur ilk sahne çalışmasını boğazda Yaprak restaurant, ta başlamış sırasıyla.

Süper köşem, Sera, Ömürtepe, Palet.1, Kalamış köşem,Mercan, Kordon, Kalederya, Ankara panaroma, İzmir kadifekale , İstanbul Le_chateau gibi üst düzey restaurantlarda uzun yıllar program yapmıştır ve ayrıca yurtdışında Londra, Zürih, Münih, Hamburg, viyana, Milano, Kıbrıs, v.s.. yılbaşı ve diğer programlara gitmiştir.

Web Sitesi: yasaryagmur.com
Yaşar Yağmur Kimdir? Biyografisi Yaşar Yağmur Kimdir? Biyografisi Biyografistan Yaşar Yağmur , 1954 yılında Samsun'da doğdu. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Müzik aşkı ağır basarak Pilot Yüzbaşı Rütbesinde iken Türk Sil... 4.5 5

Hiç yorum yok: