Zeynep Anıl Tatdıran Kimdir? Biyografisi

Zeynep Anıl Tatdıran
Zeynep Anıl Tatdıran, 11 Nisan 1993 yılında doğdu. 2002 yılında beri dizilerde rol alan genç oyuncu ilk olarak 9 yaşında Sırlar Dünyası adlı dizide rol aldı. Daha sonraki yıllarda birçok önemli dizide rol alan Zeynep Anıl, son olarak 2013 yılında yeni başlayan Doksanlar dizisinde rol alıyor.









Filmografisi

Doksanlar - 2013
Evliliık Okulu - 2013
Küçük Kadınlar - 2008
Doktorlar - 2006
Sıla - 2006
Yağmur Zamanı - 2005
Sırlar Dünyası - 2002
Previous
Next Post »