Ahmet Yenilmez Kimdir? Biyografisi

Ahmet Yenilmez
Ahmet Yenilmez, 20 Aralık 1966 yılında Ordu'da doğdu. Ahmet Yenilmez, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümünü bitirmiştir. 

Üniversite yıllarında tiyatroyla ilgilenmeye başlayan Ahmet Yenilmez birçok oyunda rol aldı. Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Acı Hayat gibi dizilerde rol aldı. Ankara'da bulunan Ahmet Yenilmez Sanat Merkezi'nin kurucusudur.








Filmografisi

Dizi

Korkma (2012)
Ve İnsan Aldandı Bitmeyen Hikaye (2011)
İhanet (2010)
Halil Ibrahim Sofrası (2010)
Eşref Saati (2007)
Acı Hayat (2005)
Sır Kapısı (2005)
Dur Yolcu (2005)
Fesupanallah (2005)
ihanet (Warden Pitt) (2005)
Kale İçi (2005)
Kız Kaçıran (2005)
Esir Şehrin İnsanları (Celal) (2005)
Aynalar (Dizi) (2004)
Aynalı Tahir (2004)
Ekmek Teknesi (2002)
Deli Yürek (1999)
Sıcak Saatler (1998)

Sinmea

Hür Adam - Bekçi
Girdap
The İmam - Feyzullah
Kınalı Kuzular
Previous
Next Post »