Ali Ersan Duru Kimdir? Biyografisi

Ali Ersan Duru
Ali Ersan Duru, 19 Eylül 1984 yılında Ankara'da doğdu. Osmangazi Üniversitesi Maliye bölümünü bitiren Ali Ersan Duru, burada okuduğu dönemde Üniversite'nin Tiyatro Topluluğu ile tiyatro oyunculuğuna adım attı.

2008 yılında ise Dialog Sanat'ta tiyatro oyunculuk eğitim alan Ali Ersan Duru, Şahika Tekand Stüdyo Oyuncularına katılarak 3 yıl kadar daha tiyatro eğitimi aldı.

İlk olarak Lale Devri ve Başrolde Aşk dizilerinde bazı rollerde oynayan Ali Ersan Duru, 2011 yılında Hayat Devam Ediyor adlı dizide Berat Altıdağ karakterini canlandırdı.

2013-2014 döneminde Refik Halid Karay'ın romanından uyarlanan Bugünün Saraylısı adlı dizide Selçuk Yöntem, Nazan Kesal, Serhat Teoman ve Cansu Tosun ile birlikte rol alan Ali Ersan Duru, Fatih Soysal rolünü oynadı.

2016 yılında Şahane Damat dizisinde Burcu Özberk, Nükhet Duru ve Erhan Yazıcıoğlu ile başrolü paylaştı.

Ali Ersan Duru, 2018 yılında yayınlanmaya başlayacak olan Kalbimin Sultanı adlı dizide Alexandra Nikiforova ile başrolü paylaşıyor.

Filmografisi

2018 Kalbimin Sultanı - Mahmut
2016 Şahane Damat - Mehmet
2015 Aşk Zamanı - Fikret
2014 Gönül İşleri
2013 Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda - Mustafa
2013-2014 Bugünün Saraylısı - Fatih Soysal
2013 Yağmurdan Kaçarken - Korkmaz
2012 Çanakkale 1915 - Mehmet Ali
2011-2012 Hayat Devam Ediyor - Berat Altındağ
2011 Başrolde Aşk
2010 Lale Devri
Previous
Next Post »