Ali Karagöz Kimdir? Biyografisi

Ali Karagöz Kimdir Biyografi
Ali Karagöz, 1960 yılında İstanbul'da doğdu. Turizm Otelcilik Yüksekokulu'ndan mezun olan Ali Karagöz, İstanbul Şehir Tiyatrolarında uzun yıllar oyunculuk ve yönetmen yardımcılığı yaptı. Bir dönem mankenlik de yapan Ali Karagöz, uzun süre su topu oyunculuğu ve koçluğu da yaptı.

Uzun yıllardır sinema filmleri ve dizilerde oyunculuk yapan Ali Karagöz, Yeşilçam'da birçok ünlü isimle birlikte rol aldı. 

1997 yılında Can Ayşecik adlı dizide Ecem Kanun, Meltem Ören, İhsan Bilsev, Dilek Pamirtan, Bora Sivri ve Ebru Destan ile rol alan Ali Karagöz, Kemal karakterini canlandırdı.

İlk evliliğini ünlü oyuncu Betül Arım ile yapan Ali Karagöz'ün Melisa Kargöz isimli bir kızı vardır. 2005 yılında Levent Kırca ile boşanan Oya Başar ile 4 yıl birlikte oldu.

Son olarak 2015 yılında gösterime giren Nadide Hayat adlı filmde rol aldı.

Filmografisi

2015 Nadide Hayat - Nadide'nin Rahmetli Kocası
2014 İnşaat 2 - Arkeolog
2014 Not Defteri
2008 İyilik Kervanı - İhsan
2008 Hicran - Selim
2007 Fedai - Cihan
2006 Şifacı - Faruk
2006 İstanbul'da Bir Yıldız
2006-2007 Arka Sokaklar - Hüsam
2005 Yanık Koza - Cüneyt
2005 Maskeli Beşler: İntikam Peşinde
2005 Beşinci Boyut - Hamit
2004 Büyük Buluşma - Aziz
2001 Yeni Hayat - Kenan
2000 Mazlum - Naci
1999 Ayşecik - Kemal
1998 Yara
1997 Can Ayşecik - Kemal
1997 Babamı Arıyorum
1995 Çiçek Taksi - Suat
1995 Gül ve Diken
1993 Yaz Evi - Mete
1992 İki Kızkardeş - Doktor Nihat
1992 Mahallenin Muhtarları - Alpay Öğretmen
1992 Kopuk Dünyalar - Kemal
1990 Alman Avrat'ın Bacısı
1989 Gülom
1986 Uzak Kentin İnsanları - Köprü
1986 Saide - Öğretmen
1986 Milyarder
1985 Şendul Şaban
1985 Yalnızım - Metin
1985 Parmak Damgası - Necip
1984 Sokaktan Gelen Kadın - Selim
1984 Postacı - Ahmet
1984 Dil Yarası - Emre
1983 En Büyük Yumruk
1983 Bataklıkta Bir Gül
1980 Durdurun Dünyayı - Ferdi'nin Arkadaşı
1979 Şark Bülbülü
1978 Sultan
1978 Gelincik - Hasan
1978 Dilek Kutusu / Dilek Taşı - Ömer'in Arkadaşı
1975 Deli Yusuf
1974 Sezercik Küçük Mücahit - Türk Askeri
1974 Boşver Arkadaş - Ferit'in Arkadaşı
1972 Tatlı Dillim - Basketbolcu
1972 Para