Arzu Oş Kimdir? Biyografisi

Arzu Oş Kimdir Biyografi
Arzu Oş, 18 Nisan 1981 yılında Antalya'da doğdu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun olan Arzu Oş, İstanbul Devlet Tiyatrosu, Hadi Çaman Tiyatrosu ve Semaver Kumpanya topluluğunda oyunculuk yaptı. Tiyatro oyunculuğu dışında dizi ve filmlerde de rol almaktadır.

2001 yılında Meltem Cumbul, Ruhi Sarı ve Nihat İleri ile birlikte Maruf adlı filmde rol alan Arzu Oş, İffet karakterini canlandırdı.

2002-2005 yılları arasında yayınlanan Ekmek Teknesi dizisinde Savaş Dinçel, Şermin Hürmeriç, Hasan Kaçan, Kadir Çöpdemir, Peker Açıkalın, Mehtap Bayri ve Ahmet Yenilmez ile rol alan Arzu Oş, Sonnur rolünü oynadı.

Arzu Oş, 2012 yılında Küçük Hesaplar adlı dizide Görkem rolünü oynadı.

Filmografisi

2012 Küçük Hesaplar - Görkem
2012 Koyu Kırmızı - Nejla
2011 3 Kadın 3 Kadar
2007 Vazgeç Gönlüm - Burçak
2007 Sevgili Dünürüm - Defne

2007 Bıçak Sırtı
2006 Kızlar Yurdu - MP3 Melis
2005 Emret Komutanım
2002 Ekmek Teknesi - Sonnur
2002 Lahmacun ve Pizza - Ecenaz

2001 Maruf - İffet
1999 Aşkın Dağlarda Gezer
Previous
Next Post »