Arzu Oş Kimdir? Biyografisi

Arzu Oş, 18 Nisan 1981 yılında Antalya'da doğdu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü'nde eğitim gördü. Daha sonra Hadi Çaman Tiyatrosu'nda tiyatroya başladı. 1999 yılında kamera karşısına geçerek, çeşitli tv dizileri ve bir sinema filminde rol aldı.









Filmografisi

Sinema

Maruf (2002), İffet

Dizi

Küçük Hesaplar - (2012), Görkem
Koyu Kırmızı - (2012), Nejla
Sevgili Dünürüm - (2007), Defne
Kızlar Yurdu - (2006), MP3 Melis
Emret Komutanım - (2005), Konuk Oyuncu
Ekmek Teknesi (2002), Sonnur
Lahmacun ve Pizza - (2002)
Aşkın Dağlarda Gezer (1999)

Tiyatro

Kral Dairesi : Toby Wilsher - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2007
Süleyman ve Öbürsüler : Max Frisch \ Yavuz Pekman - Semaver Kumpanya - 2005
Aşk Gibi : Peter Shaffer - Hadi Çaman Tiyatrosu - 2004
Limonata : Levent Tülek - Bogaziçi Tiyatrosu - 2002
Müzikli Kent : Ayşe Abana Türe - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2001
Çocuğum
Previous
Next Post »