Aydan Taş Kimdir? Biyografisi

Aydan Taş Kimdir Biyografi
Aydan Taş, 1982 yılında Hatay'ın İskenderun ilçesin'de doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Aydan Taş, okul yıllarında amatör tiyatro ile ilgilendi.

2005 yılında BKM ekibine katılan Aydan Taş, ilk olarak Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filminde rol aldı. Daha sonra Bir Demet Tiyatro ve Çok Güzel Hareketler Bunlar'da rol alarak devam etti.

2011 yılında yine BKM ekibi ile Aşağı Yukarı Yemişliker filminde rol alan Aydan Taş, Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı, Karadayı dizisinde Aysel rolünü oynadı.

2014 yılında gösterime giren Hadi İnşallah filminde Büşra Pekin, Murat Boz, Müjde Uzman ve Cezmi Baskın ile birlikte rol aldı. Filmde Kızıl karakterini canlandırdı.

Aydan Taş, 2016-2017 döneminde yayınlanan Hayat Şarkısı adlı dizide Nilay'ı oynadı.

Filmografisi

2016-2017 Hayat Şarkısı - Nilay
2014 Hadi İnşallah - Kızıl
2014 Karadayı - Aysel
2012 Krem -Fadik
2011 Aşağı Yukarı Yemişliler - Aydan
2010 Çok Filim Hareketler Bunlar
2009 Neşeli Hayat
2008 Sınıf
2008-2010 Çok Güzel Hareketler Bunlar
2006-2007 Bir Demet Tiyatro
2005 Organize İşler - Aydan
Previous
Next Post »