Begüm Kütük Kimdir? Biyografisi

Begüm Kütük Yaşaroğlu
Begüm Kütük Yaşaroğlu, 27 Ağustos 1980 yılında İzmir'in Konak ilçesinde doğdu. İzmir Özel Tevfik Fikret Lisesinden mezun oldu. Üniversiteyi Fransa'da Nancy Üniverstitesi Kültürel İletişim ve Arabalucuk bölümünde okuduğu sırada Türkiye'ye dönen Begüm Kütük, 2001 Best Model Of Turkey yarışmasına katılarak 3. oldu.

2003 yılında Melek adlı dizide rol alan Begüm Kütük, Kurtlar Vadisi'nin 2004-2005 döneminde canlandırdığı Safiye Karahanlı karakteri ile tanındı. 

2006-2007 döneminde Show Tv'de yayınlanan Sineshow adlı programın sunuculuğunu yaptı.

2009 yılında Uygun Adım Aşk adlı dizide Faik Engin, Orçun Kaptan ve Çetin Altay ile birlikte rol alan Begüm Kütük, Burcu rolünü oynadı.

Begüm Kütük, 16 Eylül 2010 tarihinde karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile evlendi.

2014-2015 yılları arasında yayınlanan Özcan Deniz, Gürbey İleri ve Hatice Şendil'in de oynadığı Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide Defne karakterini canlandıran Begüm Kütük, 2016 yılında gösterime giren El Değmemiş Aşk adlı komedi filminde Emre Karayel ve Ceren Moray ile rol aldı.

Filmografisi

2017 Sevdanın Bahçesi - Aylin

2016 El Değmemiş Aşk - Duygu
2014-2015 Kaderimin Yazıldığı Gün - Defne
2013 Çalı Kuşu - Neriman
2012 Yalan Dünya - Açelya
2010 Mar - Bahar
2010 Peşpeşe - Naz
2010 Gönülçelen - Ceren
2009 Gecenin Kanatları
2009 Uygun Adım Aşk - Burcu
2009 Canım Ailem - Ceylan
2009 Romantik Komedi - Ece
2008 Hayat Güzeldir - Nilüfer
2004-2005 Kurtlar Vadisi - Safiye Karahanlı
2003 A.G.A - Ayşe
2002 Melek - Melek
Previous
Next Post »