Berfu Öngören Kimdir? Biyografisi

Berfu Öngören
Berfu Öngören, 22 Ağustos 1981 yılında İzmir'de doğdu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun olan Berfu Öngören, Ankara Devlet Tiyatrosunda çalışmaya başladı. İlk olarak, Bizim Evin Halleri dizisinin Misket Sezgin'i olarak tanındı.

Unutma Beni adlı dizide Ceylan karakterini canlandıran Berfu Öngören, 2014 yılında diziden ayrıldı.

2014-2015 döneminde Ahmet Kural, Seda Bakan ve Murat Cemcir'in oynadığı Kardeş Payı adlı komedi dizisinde Şükriye'yi oynayan Berfu Öngören, son olarak Hangimiz Sevmedik adlı dizide Perran Özler karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2016 Hangimiz Sevmedik - Perran Özler
2014-2015 Kardeş Payı - Şükriye
2012 Unutma Beni - Ceylan
2011 Çalgı Çengi
2010 Hazan - Anne
2009 Bir Bulut Olsam - Seher
2009 Cin Geçidi - Muhabir
2005-2008 Bizim Evin Halleri - Misket Sezgin
2005 Ne Seninle Ne Sensiz - Seda
Previous
Next Post »