Bora Sivri Kimdir? Biyografisi

Bora Sivri
Bora Sivri, 12 Şubat 1965 yılında Ankara'da doğdu. Tiyatro ile başladığı sanat hayatına, uzun yıllardır birçok Türk ve yabancı filmler başta olmak üzere çizgi film ve video oyunlarında da Türkçe Dublaj çalışmaları yapmaya devam ediyor.

1998 yılında Hakan Taşıyan ve Ebru Destan'ın oynadığı, Hesabım Bitmedi adlı dizinin senaryosunu yazdı.

2009-2015 yılları arasında ünlü dizi Kurtlar Vadisi Pusu'da Zaza Dayı (Ali Sürmeli)'nın sağ kolu Cevher karakterini oynadı.

Bora Sivri 2017 yılında gösterime giren Yetkin Dikinciler, Azra Akın ve Levent Ülgen'in oynadığı, Herşey Mümkün adlı sinema filminde Tuğrul karakterini canlandırdı.

Bora Sivri, evli ve Umut ile Can isminde 2 çocuk babasıdır.

Filmografisi

2017 Her şey Mümkün - Tuğrul
2017 Zor Yıllar
2016 Cesur Yürek - Hüseyin
2015 Son Çıkış - Davut
2014 Kod Adı Reaksiyon - Bayram
2012 Yol Ayrımı
2010 New York'ta Beş Minare
2009-2015 Kurtlar Vadisi Pusu - 2009 Cevher
2008 Başka Semtin Çocukları
2008 Güz Sancısı
2005 Ihlamurlar Altında
2004 Kadirşinas
2003 Sultan Makamı
2002 Azad
2001 İngiliz Kemal
2000 Abuzer Kadayıf
2000 Can Ayşecik
1998 Gülün Bittiği Yer
1998 Ayşecik
1997 Küçük İbo
1995 Bizim Ev
1993 Hastane
Previous
Next Post »