Bora Sivri Kimdir? Biyografisi

Bora Sivri
Bora Sivri, 1965 yılında doğdu. Sanat yaşamına önce Ankara'daki amatör tiyatro topluluklarında sahneye çıkarak başlayan Bora Sivri; profesyonel oyuncu olarak da çeşitli oluşumlar içinde yer aldı. İstanbul'a yerleşerek tiyatro dışında da sinema ve dizi filmlerle oyunculuğu sürdüren sanatçı, aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapmakta, senaryo yazmaktadır.

Crysis adlı video oyununda Prophet karakterini ve Pulp Fiction'da Samuel L. Jackson'ı Türkçe olarak seslendirmiştir.






Filmografisi


Crysis 3 - 2013 (seslendirme)
Crysis 2 - 2011 (seslendirme)
New Yorkta Beş Minare - 2010
Kurtlar Vadisi Pusu - 2009 Cevher
Başka Semtin Çocukları-2008
Güz Sancısı-2008
Crysis - 2007 (seslendirme)
Ihlamurlar Altında - 2005
Kadirşinas - 2004
Sultan Makamı - 2003
Azad - 2002
İngiliz Kemal - 2001
Abuzer Kadayıf - 2000
Can Ayşecik - 2000
Dünyadan Sonra - 2000 (seslendirme)
Küçük Besleme - 1999 (seslendirme)
Kara Melek - 1999 (seslendirme)
Üvey Baba - 1999 (seslendirme)
Deli Yürek - 1998 (seslendirme)
Aynalı Tahir - 1998 (seslendirme)
Gülün Bittiği Yer - 1998
Ayşecik - 1998
Küçük İbo - 1997
Bizim Ev - 1995
Hastane - 1993
Previous
Next Post »