Burçin Üçüncüoğlu Kimdir? Biyografisi

Burçin Üçüncüoğlu
Burçin Üçüncüoğlu, 13 Ocak 1973 yılında Kocaeli'de doğdu. Burçin Üçüncüoğlu'nun Çocukluğu Samsun'da kendilerine ait sinema salonunda geçti. MSM'de 2 yıl tiyatro eğitim aldı.

Burçin Üçüncüoğlu, oyunculuk hayatına Keje adlı televizyon dizisi ile başladı. Bu diziden sonra Kınalı Kar, Hırçın Menekşe, Serseri, Çapkın, Kurtlar Vadisi, Baba, Arka Sokaklar gibi uzun soluklu diziler başta olmak üzere çok sayıda dizide rol aldı. Ayrıca Zincirbozan adlı sinema filmi ve çeşitli reklam filmlerinde oynadı.




Filmografisi


Keje (Veysel) 2002
Kınalı Kar (Mustafa) 2002
Kurtlar Vadisi (Reşad Şeker) 2003
Baba (Osman) 2003
Hırçın Menekşe (İlyas) 2003
Serseri (Mithat) 2003
Beni Bekledinse (Sarhoş) 2004
Çapkın (Koçero) 2005
Arka Sokaklar (Konuk Oyuncu) 2006
Ah Polis Olsam (Suat) 2006
Yeşeren Düşler (Şakir) 2006
Selena (Aydemir Kozalak) 2006
Zincirbozan (İhsan Sabri Çağlayangil) 2007
Kuşdili (Kadir) 2007
Hepsi 1 (Komiser Kemal) 2007
Dedektif Biraderler (Zafer) 2008

Ölümsüz Kahramanlar 2009
Adanalı (Konuk Oyuncu) atv 2010
Yasemince (Konuk oyuncu) 2010

Konstantin'in Şifreleri (Naci) 2010
Keskin Bıçak (Hayri) 2010
Cümbür Cemaat Aile (Himmet Ağa) 2010
Previous
Next Post »