Burçin Üçüncüoğlu Kimdir? Biyografisi

Burçin Üçüncüoğlu
Burçin Üçüncüoğlu, 13 Ocak 1973 yılında Kocaeli, İzmit'te doğdu. Çocukluk yıllarını kendilerinin sinema salonlarında geçiren Üçüncüoğlu, sonraki yıllarda Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde 2 yıl kadar oyunculuk eğitimi aldı.

İlk olarak 2002 yılında Keje adlı dizi de Veysel karakterini canlandıran Burçin Üçüncüoğlu, daha sonra Emrah'ın oynadığı Kınalı Kar dizisinde Mustafa'yı oynadı. Sonraki yıllarda Serseri, Menekşe, Kurtlar Vadisi gibi birçok dizi ve sinema projesinde rol aldı.

Burçin Üçüncüoğlu, 2010 yılında Konstantin'in Şifreli adlı dizi de Naci karakterini oynadı.

Filmografisi

2010 Konstantin'in Şifreleri - Naci
2010 Keskin Bıçak - Hayri
2010 Cümbür Cemaat Aile - Himmet Ağa
2009-2010 Adanalı  - Mevlüt
2009 Ölümsüz Kahramanlar
2008 Dedektif Biraderler - Zafer
2007 Zincirbozan -Erkan
2007 Kuşdili - Kadir
2007 Hepsi 1 - Komiser Kemal

2006 Arka Sokaklar
2006 Ah Polis Olsam - Suata
2006 Yeşeren Düşler - Şakir
2006 Selena - Aydemir Kozalak

2005 Çapkın - Koçero
2004 Beni Bekledinse - Sarhoş
2003 Kurtlar Vadisi - Reşad Şeker
2003 Baba - Osman
2003 Hırçın Menekşe - İlyas
2003 Serseri - Mithat

2002 Kınalı Kar - Mustafa
2002 Keje - Veysel
Previous
Next Post »