Caner Candarlı Kimdir? Biyografisi

Caner Candarlı
Caner Candarlı, 31 Ağustos 1975 yılında İzmir'de doğdu. 1998 yılında Levent Kırca&Oya Başar Tiyatrosunda profesyonel oldu. 2002 yılında Kanlı Nigar adlı oyundaki 'İstinyeli deli Eşref' rolüyle İstanbul Şehir tiyatrolarında çalışmaya başladı.










Filmografisi

Ejder Kapanı 2010
Kurtlar Vadisi Terör 2007
Menekşe ile Halil 2007 Kadir
Kadın Severse 2006 Metin
Ezo Gelin 2006
Rüya Gibi 2006
Hayalet 2004 Fırat
Yarım Elma 2002 Levent
Beşik Kertmesi 2002
Yarım Elma 2002 Levent
Kimse Beni Sevmiyor 2001
Benimle Evlenir Misin 2001
Artık Çok Geç 2000

Tiyatro

Kırmızı Pazartesi (oyun)
Benden Sonra Tufan Olmasın
Persleer
Eskici Dükkanı
Kanlı Nigar
Previous
Next Post »