Caner Cindoruk Kimdir? Biyografisi

Caner Cindoruk
Caner Cindoruk, 1980 yılında Adana'da doğdu ve Adana'da büyüdü, babası öykü yazarı, annesi ev hanımıdır ve 2 kardeşi de oyunculuk yapmaktadır. Çukurova Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.. Amcasının tiyatro oyuncusu olması çocukluğunun kulislerde geçmesine sebep oldu ve tiyatroyu kuliste tanıyıp sevdi.

Caner Cindoruk, Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğunda 1997 yılında kadroya dahil oldu ve 10 yıl boyunca tiyatro yaptı. İstanbul'a yerleştikten sonra sinema ve dizi filmlerde rol almaya başladı.

Filmografisi



Ateş Altında Aşk (2013)
Yabancı (2012) - Ferhat
Gergedan Mevsimi (2012)
Elveda Katya (2012) - Veli
Firar (2011) - Nadir
Hanımın Çiftliği (2009-2010) - Kemal Şahin
Kelebek (2008) - Yusuf
Geç Gelen Bahar (2008) - Ali
Kara Güneş (2007) - Alişir
Yaprak Dökümü (2008) - Doktor Nazmi
Beynelmilel (2006)
Previous
Next Post »