Cengiz Şahin Kimdir? Biyografisi

Cengiz Şahin
Cengiz Şahin, 4 Şubat 1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlk olarak Kartal Sanat Tiyatrosunda oyunculuğa başlayan Cengiz Şahin, 2004 yılında İstanbuk Tiyatora Kumpanyasına katılarak oyunculuğa burada devam etti.

Tiyatro dışında dizi ve sinema filmlerinde çeşitli roller olan Cengiz Şahin, Kurtlar Vadisi, Yardım Elma, Çemberimde Gül Oya ve Kısmet gibi yapımlar da rol aldı.

2013 yılında Küf adlı sinema filminde Ercan Kesal, Muhammet Uzuner, Tansu Biçer ve Ali Çoban ile birlikte rol alan Cengiz Şahin, filmde Salih karakterini canlandırdı. Film ayrıca birçok otoriteden ödüller de aldı.

Filmografisi

2013 Küf - Salih
2013 Ali Ayşe'yi Seviyor
2008 Havalimanı İyi Uçuşlar - Turgut
2005 Kısmet - Mehmet
2004 Çemberimde Gül Oya - Dursun
2003 Kurtlar Vadisi - Ferman
2002 Yarım Elma
2001 Yeditepe İstanbul
2000 Evdeki Yabancı
Previous
Next Post »