Cengiz Şahin Kimdir? Biyografisi

Cengiz Şahin
Cengiz Şahin, 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Cengiz Şahin, Tiyatroya 13 yaşında Kartal Sanat Tiyatrosu'nda başlamış ve 22 yaşına kadar kadrolu oyuncu olarak birçok oyunda profesyonel olarak yer almıştır. 2004 yılında İstanbul Tiyatora Kumpanyası'na katılarak oyunculuk hayatına burada devam etmiştir.








Filmografisi


Ali Ayşe'yi Seviyor, 2013

Küf, 2012 (Sinema)
Kısmet, 2005
Çemberimde Gül Oya, 2004
Kurtlar Vadisi, 2003
Yarım Elma, 2002
Yeditepe İstanbul, 2001
Evdeki Yabancı, 2000
Previous
Next Post »