Cengiz Tangör Kimdir? Biyografisi

Cengiz Tangör
Cengiz Tangör, 26 Ağustos 1973 yılında Balıkesir'in Edremit ilçesinde doğdu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu olan Cengiz Tangör, İstanbul Şehir Tiyatrosu oyuncusudur.

Cengiz Tangör, 2005 yılında seri şekilde çekilen Ömer Seyfettin'in eserlerinden uyarlanan 14 filmde Fuat Köprülüyü canlandırdı.

Cengiz Tangör, 2013 yılında yayınlanan özel güçleri olan gençleri konu alan fantastik dizi Sana Bir Sır Vereceğim'de Orhan Öztürk rolünü oynadı.

Filmografisi

2016 Seviyor Sevmiyor
2015 Baba Candır - Adndan Aşçı
2013 Sana Bir Sır Vereceğim - Orhan Öztürk
2005 Ömer Seyfettin Serisi (14) - Fuat Köprülü
2005 Kanlı Düğün
2005 Belalı Baldız
2003 Baba -Recai
1999 Yılan Hikayesi
1993 Yazlıkçılar
Previous
Next Post »