Demet Özdemir Kimdir? Biyografisi

Demet Özdemir
Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli'de doğdu. Küçük yaşta anne babası boşanan Demet Özdemir, annesi ve ablası ile İstanbul'a yerleştiler. Lisedeyken dans eğitimleri aldı ve Bengü'nün dans ekibine katıldı. 2009 yılında Mustafa Sandal'ın Ateş Et ve Unut klibinde dansçı olarak yer aldı.

Demet Özdemir, liseden sonra Şahika Tekand'ta tiyatro oyunculuk eğitimi alarak bu alana yöneldi. 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide Aylin karakteri ile Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile birlikte rol alarak hızlı bir giriş yaptı. 

2014'te Kurt Seyit Şura dizisine katılarak burada Alya karakterini canlandıran Demet Özdemir, 2015 yılında ise başrolde oynadığı Çilek Kokusu dizisinde Yusuf Çim, Mine Tugay, Mahir Günşiray, Ekin Mert Daymaz ve Laçin Ceylan ile birlikte rol aldı.

2016-2017 döneminde No: 309 adlı dizide Furkan Palalı ile başrolü payalaştı. Bu dizi ile Gelişim Üniversitesi 6. Medya Ödülleri kapsamında Yılın En İyi Kadın Dizi Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

17 Kasım 2017 tarihinde gösterime Sen Kimle Dans Ediyorsun? adlı komedi filminde Binnur Kaya ve Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte rol alıyor. Filmde, Aysel karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2017 Sen Kiminle Dans Ediyorsun? - Aysel
2016-2017 No: 309 - Lale
2016 Aşk Yalan Sever
2015 Çilek Kokusu - Aslı
2015 Tut Sözünü - Demet
2014 Kurt Seyit Şura - Alya
2013 Sana Bir Sır Vereceğim - Aylin 
Previous
Next Post »