Dicle Alkan Kimdir? Biyografisi

Dicle Alkan
Dicle Alkan, 8 Mart 1987 yılında Ankara'da doğdu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Tiyatro eğitimi alan Dicle Alkan, dizi ve sinema oyunculuğu yapmaktadır.

2006 yılında Şenay Gürler, Merve Boluğur ve Nergis Kumbasar'ın başrollerde oynadığı Acemi Cadı adlı dizide oynadığı Ceren karakeri ile tanınan Dicle Alkan, Melekler Korusun, Sevgili Baban ve Sardunya Sokağı gibi yapımlarda rol aldı.

Dicle Alkan, 2012 yılında Günay Eker'in çektiği bir kısa filmde oynadı. Aynı yıl Hande Soral ve Nur Tüzün ile birlikte Gizli Oturum adlı kısa filmde rol aldı.

Filmografisi

2012 Gizli Oturum - Kısa Film
2012 Arya - Arya - Kısa Film
2011 Ay Tutulması - Ceren
2009 Melekler Korusun -  Nuray
2009 Kavak Yelleri - Elçin

2008 Sevgili Babam
2007 Sardunya Sokağı - Ceren
2006-2007 Acemi Cadı - Ceren

2005 Belalı Baldız
2004 Ah Be İstanbul
2002 Biz Size Aşık Olduk - Gülhan
1999 Ayrılsak da Beraberiz