Didem İnselel Kimdir? Biyografisi

Didem İnselel
Didem İnselel, 13 Temmuz 1976 yılında İstanbul'da doğdu. Tarabya Özel Dost Lisesi ve Akademi İstanbul Radyo Televizyon Bölümü'nden mezun olan Didem İnselel, ayrıca Şahika Tekand Studio'da oyunculuk eğitimi aldı.

2007-2010 döneminde Kavak Yelleri dizisinde Rehber Öğretmen Gönül Kaygısız rolünü oynayan Didem İnlesel, 2011'de Sende Gitme'de Neşe'yi oynadı.

Didem İnselel, Fatih Portakal ile birlikte Ne Yapmalı adlı programda sunuculuk da yaptı.


2013 yılında Zeynep Çamcı ve Alper Saldıran'ın başrollerini paylaştığı Beni Böyle Sev'de İnci karakterini canlandırdı.

2017 yılında Ece Uslu, Cansel Elçin, Nilay Deniz, Berk Atan ve Ege Aydan'ın oynadığı Dayan Yüreğim adlı dizide İnci Şanal rolünü oynadı.

Filmografisi

2017 Dayan Yüreğim - İnci Şanal
2016 Sonsuz Aşk
2016 Arkadaşlar İyidir
2015 Toz Bezi - Aslı
2014 O Hayat Benim
2013-2014 Beni Böyle Sev - İnci
2012 6 Mantı - Leyla
2011 Sende Gitme - Neşe
2009 Kahramanlar - Zeliha
2007 Kavak Yelleri - Gönül
2006 29- 30 - Eda
2006 Sahte Prenses - Neslihan
2004 Camdan Pabuçlar
2003 Serseri Aşıklar