Biyografi Ara

Ebru Kahvecioğlu Kimdir? Biyografisi

 

Ebru Kahvecioğlu
Ebru Kahvecioğlu, 17 Mayıs 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışma programı ile tanınan Ebru Kahvecioğlu, Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldu. Pera Güzel Sanatlar ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksek Okulu Tiyatro Kulübü'nde yönetmenlik de yapan Ebru Kahvecioğlu, Tiyatro Pera'da oyunculuk da yaptı.

Tiyatro dışında sinema filmleri ve dizilerde de oyunculuk yapan, Ebru Kahvecioğlu, Hokkabaz, En İyi Arkadaşım, Hayat Bilgisi, Yağmur Zamanı, Altın Kafes, İşte Hayat ve Esir Şehrin İnsanları gibi yapımlar da çeşitli roller aldı.

Bazı klip ve reklamlarda da oynayan Ebru Kahvecioğlu, ayrıca animatörlük de yapmaktadır.

Ebru Kahvecioğlu, klip ve reklamlarda rol almakta, animatörlük yapmaktadır. Bir televizyon kanalında yayımlanan Türkiye'nin Yıldızları adlı programla tanınmıştır.
Ebru Kahvecioğlu Kimdir? Biyografisi Ebru Kahvecioğlu Kimdir? Biyografisi Biyografistan Ebru Kahvecioğlu Hayatı,Ebru Kahvecioğlu Biyografi,Ebru Kahvecioğlu Nerli ve Kaç Yaşında,Ebru Kahvecioğlu Hakkında Bilgi Ebru Kahvecioğlu , 17 Mayıs 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışma programı ile tanınan Ebru Kahvecio... 4.5 5

Hiç yorum yok: