Ebru Karanfilci Kimdir? Biyografisi

Ebru Karanfilci
Ebru Karanfilci, 22 Haziran 1971 yılında İzmir’de doğdu. Marmara Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi alan Ebru Karanfilci, ayrıca makyözlük eğitimi de aldı.

2000 yılında TGRT'de yayınlanan Kahkaha Show adlı programda sunuculuk yapan Ebru Karanfilci, 2006 yılında Gökhan Özen, Yasemin Hadivent, Savaş Dinçel, Meral Kaplan, Halit Akçatepe ve Gül Onat'ın da oynadığı Sevda Çiçeği adlı dizide Zeynep karakterini canlandırdı.

Ebru Karanfilci, Sinem Kobal'ın başrolde oynadığı Selena dizisinde Afrodit'i oynadı. Sihirli Annem dizisinde Nevra Serezli'nin oynadığı Dudu karakterinin gençlik halini canlandırdı.

2015 yılında Erdi Dikmen'in yönettiği Sihirbazlık Okulunda Bir Türk adlı komedi filminde Emilia rolünü oynadı.

Filmografisi

2017 Olmaz Böyle Şey
2015 Sihirbazlık Okulunda Bir Türk - Emilia
2014 Düşler ve Umutlar
2013 Hoştanlı Kalaylı Saray - Dilruba
2013 Herşey Yolunda Merkez - Keriman
2012 Avrupa Avrupa
2011 Sihirli Annem - Dudu
2010 Küçük Sırlar - Ali'nin Annesi
2007 Selena - Afrodit
2006 Yağmurdan Sonra - Sima
2005 Canın Sağolsun - Aysel
2005 Sevda Çiçeği - Zeynep
2005 Yumurcak TV - Pınar

2005 Sen Ne Dilersen - Sümbül
2005 Yumurcaklar Kampı
2005 Afacanlar Kampı

2004 En İyi Arkadaşım
2003 Büyükannenin Konağı - Gülüm
2002 Zor Baba
2001 Vay Anam Vay - Hüsniye
2000 Hızır Bey
2000 Hiç Yoktan Aşk
1997 Ruhsar - Reyhan
Previous
Next Post »