Ege Tanman Kimdir? Biyografisi

Ege Tanman, 26 Şubat 1998 yılında Bursa'da doğdu. Kınalı Kar adlı dizide Efe rolünü oynadı. Çağan Irmak'ın Babam ve Oğlum filmindeki Deniz rolüyle tanındı. Ardından, 2008'de Çocuk isimli filmde Hayko Cepkin ve Tuba Ünsal ile başrolleri paylaştı. 2007-2010 yılları arasında Bez Bebek dizisinde yer aldı. Şubat dizisinde 3 bölüm oynamıştır.Şuanda ise Leyla ile Mecnun (dizi)'da oyunculuğa devam ediyor.







Filmografisi


Kınalı Kar (2002) - Efe
Yusufçuk (2004) - Yusuf
Kandil (2005)
Babam ve Oğlum (2005) - Deniz
Kezban Yenge (2005) - Cemal
Sev Kardeşim (2006) - Çetin Uzunoğlu
Acemi Cadı (2006) - Can
Bez Bebek (2007) - Emre
Çocuk (2007) - Çocuk
Beş Şehir (2009) - Osman
Leyla ile Mecnun (2011) - Kaan
İbreti Ailem - Futbolcu Hakan
Şubat (2012) - Kenan
Previous
Next Post »