Elif Melda Yılmaz Kimdir? Biyografisi

Elif Melda Yılmaz Kimdir Biyografi
Elif Melda Yılmaz, 7 Kasım 1977 yılında Eskişehir'de doğdu. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Elif Melda Yılmaz, ilk olarak yerel radyo ve televizyonlarda çalıştı.

Bilkent Üniversitesi Tiyatorsu, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tiyatorsu ve Ankara Devlet Tiyatrolarında oyunculuk yapan Elif Melda Yılmaz, 2004 yılında bu yana bazı dizi ve sinema filmlerinde oyunculuk da yapmaktadır.

İlk olarak 2004 yılında Tatil Aşkları dizisinde ekran karşısına çıkan Elif Melda Yılmaz, 2005'te Seray Sever, Umut Oğuz ve Bülent Kayabaş'ında oynadığı Ters Köşe dizisinde Tuğçe rolünü oynadı.

Elif Melda Yılmaz, 2008 yılında Özcan Varaylı, Ayça İnci, Ayşe Kökçü ve Ensar Kılıç ile birlikte Yengeç Oyunu adlı sinema filminde Nuriye'yi canlandırdı.

2015 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisine 265. bölümde Meryem karakteri ile katılan Elif Melda Yılmaz, 296. bölümde diziden ayrıldı.

Filmografisi

2017 Esaretim Sensin - Alev Dora

2015-2016 Kurtlar Vadisi Pusu - Meryem
2008 Yengeç Oyunu - Nuriye
2005 Ters Köşe - Kumsal Deniz
2004 Tatil Aşkları - Tuğçe
Previous
Next Post »