Emre Yetim Kimdir? Biyografisi

Emre Yetim Kimdir Biyografi
Emre Yetim, 11 Kasım 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Pertevniyal Anadolu Lisesi ve Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Emre Yetim, aynı Üniversitede Tiyatro alanında yüksek lisans da yaptı.

Öğrencilik döneminde GalataPerform'da Son Oyun ve Noter adlı tiyatro oyunlarında rol aldı. 2008 yılında Fırtına adlı filmde oynadığı Sarı rolü ile sinemaya adım atan Emre Yetim, 2009 yılında Murat Daltaban'ın yönettiği Tiyatro DOT topluluğuna katılarak burada rol almaya başladı.

2011 yılında Aydın Bulut'un yönettiği Bizim Yenge adlı dizide Şebnem Bozoklu, İlker Aksum, Yetkin Dikinciler, Ayşe Nil Şamlıoğlu ve Tülin Özen ile birlikte rol alan Emre Yetim, Cüneyt karakterini canlandırdı.

2017 yılında Hande Doğandemir, Berk Hakman, Serkan Çayoğlu, Zafer Algöz ve Sadi Celil Cengiz'in rol aldığı Hayatımın Aşkı adlı dizide Emre rolünü oynadı.

Filmografisi

2017 Martıların Efendisi
2016 Hayatımın Aşkı - Emre
2015 Racon - Metin
2015 Yok Artık
2015 Gecenin Kraliçesi - Mustafa
2014 Saklı Kalan - Gökhan
2014 Kurt Seyit Şura - Subay William
2013 Galip Derviş - Haluk
2011 Bizim Yenge - Cüneyt
2010-2012 Fatmagül'ün Suçu Ne? - Emre
2010 D - Metin
2009 Nefes: Vatan Sağolsun - Emre

2008 Fırtına - Sarı
Previous
Next Post »