Engin Şenkan Kimdir? Biyografisi

Engin Şenkan
Engin Şenkan, 1944 yılında İstanbul'da doğdu.

Engin Şenkan, Ankara Devlet Konservatuarı'ndan mezundur. Sıdıka Şenkan ile Evli ve iki kızı var.






Filmografisi

Sinema

Son Osmanlı Yandım Ali (2006) - Çukurçeşmeli Osman Bey
Kaçamak (1987)

Dizi

Benim Hala Umudum Var (2013)
Dila Hanım (2012)
Firar (2011)
Herşeye Rağmen (dizi) (2011) (Hakim Mümtaz Açıkalın)
Gönül Ferman Dinlemiyor (2010)
Nefes (2009)
Baba Ocağı (2008)(Halil Efe)
Hatırla Sevgili (2007) - Rıza Ünsal
Hatırla Sevgili (2006) - Rıza Ünsal
Azap Yolu (2006)
Misi (2005)
Büyük Umutlar (2004)
Serseri (2003)
Kumsaldaki İzler (2002)
Koltuk Sevdası (2001)
Kınalı Kar (2002) - Halil Beyoğlu
Koltuk Sevdası (2001)
Bizim Çocuklar (2000)
Ah Bir Zengin Olsam (1999)
Eltiler (1997)
Yazlıkçılar (1993) - Küt Nuri
Bizimkiler (1989) - Şevket
Yalnızlar (1984)
Previous
Next Post »