Enise Ütük Kimdir? Biyografisi

Enise Ütük
Enise Ütük, 10 Mart 1985 yılında Manisa'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun olan Enise Ütük, drama oyunculuk eğitim almıştır.

İlk olarak 2007 yılında Zoraki Koca adlı dizi de Begüm'ü oynayan Enise Ütük, Hayat Güzeldir, Milyonda Bir, Recep İvedik 2 gibi yapımlarda roller aldı. 

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un oynadığı Çocuklar Duymasın adlı dizide Melis karakterini oynadı.

2010 yılında İhanet adlı dizide Hazal karakterini oynayan Enise Ütük, Burak Özçivit ile başrolü paylaştı

Filmografisi

2013 Yağmurdan Kaçarken - Aynur
2011 Adım Bayram Bayram - Emel
2010 İhanet - Hazal
2010-2013 Çocuklar Duymasın - Melis
2009 Büşra - Selen
2008 Recep İvedik 2
2008 Milyonda Bir - Petek
2008 Hayat Güzeldir - Lale
2008 Arka Sıradakiler - Ece
2007 Zoraki Koca - Begüm
Previous
Next Post »