Fatih Gülnar Kimdir? Biyografisi

Fatih Gülnar
Fatih Gülnar, 27 Ekim 1977 yılında Muğla'da doğdu. Süleyman Demirel Üniversitesi Devlet Konservavuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Anasanat Dalından mezun olan Fatih Gülnar, devlet tiyatroları oyuncusudur.

Adana Devlet Tiyatrosu ile başlayan Fatih Gülnar, Trabzon ve Ankara Devlet Tiyatrolarında da rol aldı. İstanbul'a yerleştikten sonra bir süre İstanbul Devlet Tiyatrosunda çalıştı. Bir dönem Tiyatro Kare'de yönetici olarak da görev aldı.

Tiyatro haricinde zaman zaman dizi ve filmlerde rol alan Fatih Gülnar, 2006 yılında Tuğçe Kazaz, Berke Üzrek ve Nurseli İdiz'in oynadığı Can adlı tv filminde rol aldı.

2012 yılında Tiyatro Akla Kara rol almaya başlayan Fatih Gülnar, 2013 yılında Aşk Emek İster adlı dizide Ali karakterini canlandırdı.

Filmografisi

2013 Aşk Emek İster - Ali
2008 Dizine Dursun - Hulusi
2007 Çatı Katı

2006 Yeşeren Düşler - Dr. Davut
2006 Can - Bülent

2005-2006 Şöhret - Ali
2002 Biz Size Aşık Olduk
1999 Ayrılsakta Beraberiz
Previous
Next Post »