Fatih Koyunoğlu Kimdir? Biyografistan

Fatih Koyunoğlu Kimdir Biyografi
Fatih Koyunoğlu, 1979 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunu olan Fatih Koyunoğlu, 1998 yılında bu yana tiyatro oyunculuğu yapmaktadır.

2004 yılında ünlü yazar Ahmet Ümit'in eserinden uyarlanan Çetin Tekindor ve Nejat İşler'in başrolde oynadığı Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizisinde Ekrem karakterini canlandıran Fatih Koyunoğlu, 2007 yılında Geniş Zamanlar dizisinde Recep rolünü oynadı.

Fatih Koyunoğlu, 2008 yılında Güzide Balcı'nın yönettiği Beni Unutma'da Zuhal Olcay, Uğur Polat, Tilbe Saran, Haldun Boysan ve Kaya Gürel ile birlikte ekran karşısına Selahattin karakteri ile çıktı.

2016 yılında Yurdaer Okur ve Pelin Karahan'nun başrolde oynadığı Yeter adlı dizide Aylin'in abisi rolünü oynayan Fatih Koyunoğlu, 3 Mart 2017'de yayınlanmaya başlayan Özcan Deniz, Aslı Enver, Salih Bademci, Dilara Aksüyek ve İpek Bilgin'in oynadığı İstanbullu Gelin adlı dizide Akif rolünü canlandırıyor.

Filmografisi

2017 İstanbullu Gelin - Akif
2017 Yaşamak Güzel Şey
2017 Yaşamak - Reşat
2016 Yeter - Zafer
2015 Kara Kutu
2015 Gaza Gelen Adam
2014 Beş Dakkada Değişir Bütün İşler - Musa
2014 Zaman Makinesi 1973 - Mustafa
2013  Kanunsuzlar - İmam
2013-2014 Beni Böyle Sev - İlyas
2011 Mor Menekşeler - Vedat
2010 Türkan - Ayhan
2009 Balkan Düğünü
2008 Beni Unutma - Selahattin

2008 Plajda
2007 Elveda Rumeli - Komutan
2007 Geniş Zamanlar - Recep
2007 Dağlar Delisi - İlbey

2005 2 Süper Film Birden
2004 Şeytan Ayrıntıda Gizlidir - Ekrem
2004 Kalp Gözü
Previous
Next Post »