Figen Han Kimdir? Biyografisi

Figen Han
Figen Han, (Nevval Karpuz), 5 Şubat 1950 yılında 1967 yılında sinemaya adım attı. Başlangıçta fantastik filmlerde rol aldı, daha sonra 70'lerin se** furyası döneminde vamp kadın tiplemesiyle adını duyurdu. 

Figen Han, günümüzde Şişli'deki bir apartman dairesinin bodrum katında, beslediği kedilerle birlikte yaşamaktadır.







Filmografisi


Göklerdeki Sevgili 1966
Killing Canilere Karşı 1967
Osman Efe 1969
Dönüşü Olmayan Yol 1969
Sevgili Babam 1969
Uykusuz Geceler 1969
Vur Okşa ve Öp 1970
Cilalı İbo Almanya'da 1970
Adım Beladır 1970
Her Günaha Bir Kurşun 1970
Ölüm Fermanı 1970
Gülüm Nuri 1970
Kralların Öfkesi 1970
Duyduk Duymadık Demeyin 1970
Şıllık 1970
Bir Çuval Para 1970
Mazi Kalbimde Yaradır 1970
Casus Kıran / Yedi Canlı Adam 1970
On Küçük Şeytan 1971
Önce Sev Sonra Öldür 1971
Ölüm Bana Vız Gelir 1971
Cilalı İbo Yetimler Meleği 1971
Biricik İş Peşinde 1971
Öldüren Yumruk 1971
Bicirik İş Başında 1971
Vurguncular 1971
Vahşi Ve Güzel 1972
Son Duanı Et 1972
Parola Yıldırım 1972
Kara Şeytan 1972
Kamçılı Kadın 1972
Şehvet 1972
Yaban 1973
Karateciler İstanbul'da 1974
Anasının Gözü 1974
Aman Ne Gırgır 1974
Atını Seven Kovboy 1974
Yılan Yuvası 1974
Tornavida Yaşar 1975
İkimiz Bir Fidanız 1975
Bu Baba Başka Baba 1975
Ah Ne Adem Dilli Badem 1975
Gördüğün Yerde Vur 1975
Fıstıklar 1975
Hem Seviş Hem Dövüş / Trafik Cemal 1975
Bir Baba Hindi 1975
İki Tatlı Serseri 1975
Hababam Taburu 1975
Sevişerek Ölenler 1975
Bakireler Çiftliği 1975
Yalan 1976
Çılgın Ama Tatlı 1976
Defineci 1976
İşler Karıştı / Zühtü 1976
Kötüler de Ağlar 1976
Aşkın Sesini Dinleme 1977
Dört Ateşli Yosma 1977
Sapık / Ölüm Dönemeci 1977
Ilık Dudaklar 1978
Aşkın Sıcaklığı 1978
Kalp Kalbe Karşıdır 1978
Aklın Neredeydi 1978
Bir Daha Affetmem 1978
Korkak Kahraman 1978
Yaz Deftere 1979
Garsonyer 1979
Çamurdaki Kadın 1979
Aşk Büyüsü 1979
Aşk Körfezi 1979
Ceza 1982
Son Söz 1979
Sevenler Ölmez 1982
Bir Zamanlar Kardeştiler 1983
Previous
Next Post »