Funda Şirinkal Kimdir? Biyografisi

Funda Şirinkal, 1971 yılında Avustralya'nın Melbourne şehrinde doğdu. İzmir Güzel Sanatlar Fakültesi, tiyatro bölümünden mezun olan sanatçı, 1992 yılında sinemaya başladı. Çeşitli film ve dizilerde rol aldı.

Funda Şirinkal, Son olarak 2013 Kelebeğin Rüyası isimli sinema filminde rol aldı.



Filmografisi

Kelebeğin Rüyası - 2013

Prensesin Uykusu - 2010
Kabuslar Evi: Takip - 2006
Bir İstanbul Masalı - 2003
Akasya Pasajı - 2000
Yalan Dünya - 2000
Salkım Hanımın Taneleri - 1999
Umut Yolcuları - 1999
Yılan Hikayesi - 1999
Tele Dadı - 1998
Laleli'de Bir Azize - 1998
Çiçeği Büyütmek - 1998
Cumhuriyet - 1998
Gemide - 1998
Bir Erkeğin Anatomisi - 1996
Başka İstanbul Yok - 1996
Tatlı Kaçıklar - 1996
Bir Kadının Anatomisi - 1995
Gizli Aşk - 1995
Sahte Dünyalar - 1995
Çiçek Taksi - 1995
Umut Dünyası - 1994
Rüstemin Gazinosu - 1993
Yağmur Beklerken - 1992
Previous
Next Post »