Gaye Gürsel Kimdir? Biyografisi

Gaye Gürsel
Gaye Gürsel, 1 Ocak 1980, İzmir), Türk oyuncu.2002 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Gaye Gürsel, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamladı. Bir süre bir organizasyon şirketinde çalıştıktan sonra yurtdışına gitti. Oyunculuk kariyerine Haziran Gecesi dizisinde başladı. Haziran Gecesi'nden sonra birçok yapımda rol alan Gaye Gürsel, İşler Güçler adlı yapımda devam etmektedir.






Filmografisi


Haziran Gecesi Nina TV Dizisi 2004
Kaybolan Yıllar Şebnem TV Dizisi 2006
Tutkunum Sana Zeynep TV Dizisi 2006
Asi Dora TV Dizisi 2007
Senin Uğruna TV Dizisi 2007
Elif Nilgül TV Filmi 2008
Dersimiz Atatürk Öğretmen Sinema Filmi 2009
Makber Gamze TV Dizi 2010
Öğretmen Kemal Öğretmen TV Dizisi 2010
Gelecek Uzun Sürer Sumru Sinema Filmi 2011
İşler Güçler Feride TV Filmi 2012
Previous
Next Post »