Gaye Gürsel Kimdir? Biyografisi

Gaye Gürsel
Gaye Gürsel, 1980 yılında İzmir'de doğdu. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Gaye Gürsel, Müjdat Gezen Sanat Merkez'inde oyunculuk eğitimleri aldı.

2004 yılında Özcan Deniz ve Naz Elmas'ın başrolde oynadığı Haziran Gecesi dizisinde Nina karakteri ile ilk kez ekran karşısına çıkan Gaye Gürsel, 2006 yılında Tutkunum Sana adlı dizide Zeynep rolünü oynadı.

Gaye Gürsel, 2009-2010 yıllarında yayınlanan Makber dizisinde Seda Bakan, Devrim Nas, Murat Başoğlu ve Gamze Karaman ile birlikte rol aldı. Dizide Gazme karakterini canlandırdı.

2012-2013 döneminde yayınlanan Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in oynadığı İşler Güçler adlı komedi dizisinde Feride Gamsız'ı oynadı.

Gaye Gürsel, 2014 yılında Meleklerin Mucizesi adlı filmde Hakan Türkşen ile başrolü paylaştı.

Filmografisi

2017 Babası
2016 Müthiş Bir Film
2014 Meleklerin Mucizesi - Nur
2013 Bu İşte Bir Yalnızlık Var - Nazlı
2012 İşler Güçler - Feride
2011 Gelecek Uzun Sürer - Sumru
2010 Öğretmen Kemal - Öğretmen
2009-2010 Makber - Gamze
2009 Dersimiz Atatürk - Öğretmen
2008 Elif - Nilgül
2007 Senin Uğruna
2007 Asi - Dora
2006 Tutkunum Sana - Zeynep
2006 Kaybolan Yıllar - Şebnem
2004 Haziran Gecesi - Nina
Previous
Next Post »