Gökhan Alkan Kimdir? Biyografisi

Gökhan Alkan Kimdir Biyografi
Gökhan Alkan, 8 Aralık 1987 yılında Adana'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret ve Pazarlama bölümlerinden mezun olan Gökhan Alkan, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı.

Müjdat Gezen tiyatrosunda bir dönem oyunculuk yapan Gökhan Alkan, daha sonra arkadaşları ile birlikte İstanbul Kumpanyası ismiyle bir tiyatro topluluğu kurdular.

2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Safevi hükümdarı Şah Tahmasb'ı canlandıran Gökhan Alkan, 2013 yılında Herşey Yolunda Merkez adlı polisiye dizide Cenk rolünü oynadı.

2014-2015 döneminde yayınlanan Kocamın Ailesi dizisinde Yeliz Kuvancı, Seray Kaya, Ayşenil Şamiloğlu, Durul Bazan, Yıldız Kültür ve Yeşim Salkım ile rol alan Gökhan Alkan, dizide rol arkadaşı olan Seray Kaya ile aşk yaşamaya başladı.

2016-2017 döneminde Güney Kore dizisinden uyarlanan Sevmiyor Sevmiyor adlı dizide Zeynep Çamcı ile başrolü paylaşan Gökhan Alkan, Yiğit rolünü oynadı.

2017 yılında yayınlanmaya başlayan Ali Asaf Denizoğlu rolünü oynadığı, Kalp Atışı'nda Öykü Karayel ile birlikte rol alıyor.

Filmografisi

2017 Kalp Atışı - Alı Asaf Denizoğlu
2016-2017 Seviyor Sevmiyor - Yiğit
2016 Organik Aşk Hikayerleri - Hasan
2016 Makas - Fatih
2016 Defne'nin Bir Mevsimi - Ferhat
2014-2015 Kocamın Ailesi - Tarık
2014 Gurbette Aşk -
2013 Herşey Yolunda Merkez - Cenk
2012 Muhteşem Yüzyul - I. Tahmasb
Previous
Next Post »