Hülya Şen Kimdir? Biyografisi

Hülya Şen
Hülya Şen, 29 Şubat 1968 yılında Balıkesir'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Hülya Şen, uzun yıllardır tiyatro, dizi ve sinema oyunculuğu yapıyor.

2002-2004 yılları arasında Kudret Sabancı'nın yönettiği, Yavuz BingölEce Uslu, Halit Ergenç, Güven Hokna ve Burak Sergen ile birlikte Zerda adlı dizide rol alan Hülya Şen, 
Hacer Eroğlu'nu oynadı.

2006'da Aram Gülyüz'ün yönettiği Türkan Şoray, Banu Zorlu ve Can Gürzap ile Aşk Beklemez adlı filmde rol aldı.

2011 yılında Komik Bir Aşk Hikayesi adlı komedi filminde Bayan Popo karakterini canlandıran Hülya Şen, 2012'de Krem dizisinde Fikret'i oynadı.

2016-2017 döneminde yayınlanan Kutsi ve Özge Özberk'in oynadığı Kalbimdeki Deniz adlı dizide Nurşen karakterini canlandırdı.

Filmografi

2016 Atçalı Kel Mehmet
2016 Kalbimdeki Deniz - Nurşen
2016 Aşık : Aşığın Gözü Kördür - Gülizar Ana
2015 O Hayat Benim - Meryem
2014 Yedi Güzel Adam
2013 Tatar Ramazan - Emine
2012 Krem - Fikret
2011 Anneler ile Kızları - Feride
2011 Komik Bir Aşk Hikayesi - Bayan Popo
2010 Su Deposunda Ölüm
2009 Sakın Ölme
2008-2011 Küçük Kadınlar - Şevkiye
2007 Kelebek Çıkmazı - Resmiye
2006 Aşk Beklemez - Nevin
2006 Kaybolan Yıllar - Suna

2006 Aşk Beklemez
2005 Kayıt Dışı - Gülnihal
2005 Sevda Tepesi - Neriman
2005 Kırık Kalpler Durağı
2005 Naciye'yi Kim Sevmez - Mahkum

2004 Büyük Buluşma2002 Zerda - Hacer Eroğlu
2002 Reyting Hamdi - Hülya
1999 Sır Dosyası
1997 Böyle mi Olacaktı - Aysel
1994 Kaygısızlar
1971 Vefasız
Previous
Next Post »