Hülya Şen Kimdir? Biyografisi

Hülya Şen
Hülya Şen, 1968 yılında  Balıkesir'de doğdu. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Başarıyla oynadığı tiyatro ve sinema filmleri ile ilgili birçok ödül almıştır. Son olarak Krem dizisinde rol aldı.











Filmografi

Sinema

1971 Vefasız
2006 Aşk Beklemez
2009 Sakın Ölme
2010 Su Deposunda Ölüm
2011 Komik Bir Aşk Hikayesi



Diziler

1994 Kaygısızlar
1997 Böyle mi Olacaktı Aysel
1999 Sır Dosyası
2002 Reyting Hamdi Hülya
2002 Zerda Hacer Eroğlu
2004 Büyük Buluşma I. Sezon Belkız
2005 Kayıt Dışı Gülnihal
2005 Sevda Tepesi Neriman
2005 Kırık Kalpler Durağı
2005 Naciye'yi Kim Sevmez Mahkum
2006 Aşk Beklemez Nevin
2006 Kaybolan Yıllar Suna
2007 Kelebek Çıkmazı Resmiye
2008-2011 Küçük Kadınlar Hala - Şevkiye
2011 Anneler ile Kızları Feride
2012 Krem Fikret

Tiyatro 

2006 Paramparça

Ödülleri

2006 Paramparça
2011 Her Yöne 90 Dakika Dört ayrı karakter
Previous
Next Post »